HOE KOM IK ER?

Je kunt te voet, per fiets, auto, bus, helikopter of 'the good old' beam me up scotty methode gebruiken, voor iedereen hebben we het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om op MiniRok verzeild te raken. Voor de eenvoud hebben we een onderscheid gemaakt tussen de navigatiegebruikers en niet-navigatiegebruikers:

1] Navigatiegebruikers:

​Sportcomplex "De Steinakker"
Burgemeester Smeijersweg 10
6039 HB Stramproy

2] Niet-navigatiegebruikers

​Auto
Vanuit de richting Eindhoven/Weert (A2):
Neem vanaf de A2 de afslag "Stramproy/Weert-Noord" en ga aan het einde van de afrit rechtsaf, volg van daar uit de ANWB bewegwijzering naar Stramproy. Bij binnenkomst in Stramproy, rechtdoor blijven rijden op de provinciale weg (N292) tot aan de kerk. Sla hier linksaf en neem vervolgens de eerste straat rechts. Na 200 meter weer links. Recht voor je ligt de ingang van MiniRok! In de nabije buurt staan voldoende wegwijzers op alle invalswegen.
Vanuit de richting Belgie Molenbeersel/Kinrooi/Maaseik:
Neem vanuit Kinrooi de N292 richting Stramproy/Weert. Na circa 6 km rijdt u de Nederlandse grens over, Stramproy binnen. Blijf rechtdoor rijden tot aan de kerk en sla hier rechtsaf.
Neem de eerstvolgende straat naar rechts en sla na 200 meter weer linksaf. Recht voor je ligt de ingang van MiniRok! In de nabije buurt staan voldoende wegwijzers op alle invalswegen.

Bus
Vanuit Weert neem je Bus 87 naar Molenbeersel. Uitstappen bij halte "Julianastraat" in Stramproy. Vanuit de halte is met bewegwijzering de route naar het festival terrein aangegeven (ongeveer 500 meter lopen). Zie ook: www.veolia-transport.nl