FESTIVALINFO

Wanneer is het?

De 13e editie van MiniRok gaat plaatsvinden op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli, 2019.

Lokatie:
Sportcomplex "De Steinakker"
Burgemeester Smeijersweg 10
6039 HB Stramproy

Entree

:: De entree voor MiniRok is €8,00 per persoon per dag.

:: Op zaterdag 6 juli is de entree gratis voor kids van 17 jaar en jonger. Dit is enkel voor de MiniRok-zaterdag. Op de Minirok-vrijdag is er entree voor iedereen, ongeacht de leeftijd.  

Festivalterrein open:
:: Vrijdag 5 juli: 19.00uur

:: Zaterdag 6 juli: 14.00uur. De eerste bands zal om 15.30u beginnen.

Huishoudelijke regels:
:: MiniRok is een 2-daagsfestival. Er is geen camping voorzien maar wil je toch kamperen dan kan dat in de buurt bij mini-camping "Molenbroek" 

:: Je ouders hebben je netjes opgevoed. Pas dit ook toe als je naar MiniRok komt. Gooi geen afval neer op en rond het festivalterrein. Beschadig geen naburige eigendommen of voertuigen. Overlast als deze kan de toekomst van MiniRok alleen maar in gevaar brengen. Gebruik vuilnisbakken om te voorkomen dat het festivalterrein tot een vuilnisbelt wordt omgetoverd.
:: Op het festivalterrein worden geen honden toegelaten (uitgezonderd blindegeleide honden), verder worden er geen glas, plastic flessen en wapens op het terrein toegelaten.

:: Muziek is voor jong en oud daarom is de entree op de minirok-zaterdag 6 juli voor kinderen van 17 JAAR en jonger, mits onder volwassen begeleiding, gratis.
:: De organisatie behoudt zich het recht om de kassa te sluiten indien de maximale capaciteit van het terrein in gebruik is. 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now