LINE-UP

Peuk (BE)

zaterdag 6 juli

 

Soms kan het simpel zijn: Nele, Jacques en Dave zijn PEUK. Elk apart doen ze nog vanalles (misschien zeggen Evil Superstars, of Millionaire iets?), maar samen staan ze garant voor pisnijdige sludge popmet een stevige Riot Grrrlaan het hoofd.

 

PEUK speelde vorig jaar reeds een geweldige live-reputatie bij elkaar, bracht bevestiging op SONIC CITY en werd door een keure Belgische muzikanten in HUMO naar voren geschoven als dé te volgen act in 2019. 

 

Hun langverwachte en pas verschenen titelloze debuutplaat werd nauwelijks op een dag op een tape gebraakt, ruw en onbespoten zoals al de beste rock 'n' roll. Denk aan een vroege Cat Power die de versterkers van Sonic Youth even mag lenen en beslist ze niet terug te geven. 

Zoals het Belgische HUMO-magazine het zegt, kunt wij niet beter: ‘Peuk doet ons meermaals de hoed afnemen. Links van Kim Gordon en rechts van Courtney Barnett beschikt zangeres-gitariste over een verdomd aanstekelijke zangstem. Verweesde fans van Sonic Youth, Bikiny Kill, Belly en zelfs Mazzy Star mogen uit hun kruipkelder komen.’

Een tip: komt dat zien, komt dat beleven!

Meer info:

https://www.facebook.com/peukbook/

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now