LINE-UP

Once plays Pearl Jam

vrijdag 26 juni

Vele mensen herinneren zich nog het legendarische optreden van Pearl Jam op Pinkpop 1992 waar op een regenachtige dag in juni een jonge band het meest energieke optreden ooit liet zien. De nog nooit eerder vertoonde sprong van Eddie Vedder van een 10-meter hoge televisiemast het publiek in maakte erg veel indruk bij het jonge publiek. In de 15 jaar die na dit optreden volgden bracht Pearl Jam nog maar liefst 11 CD’s uit, waarvan 11 singles de Nederlandse top 40 behaalden.

Pearl Jam is op dit moment nog steeds “Alive” en presteert het nog steeds om een uitverkocht Goffert park in Nijmegen en vele andere lokaties zoals Werchter en Ziggo Dome geheel plat te spelen zoals ze al bijna 30 jaar doen. Redenen genoeg dus om de band te blijven eren door middel van een tribute band:

Once (a Pearl Jam tribute) speelt de hardere rock nummers, maar ook de wat softere ballads van de band, de speciale projecten zoals soundtracks van de films “Singles”, “Last man standing” en het opnemen van benefietsingles zoals “Last Kiss” en “Crazy Mary”.

Once heeft in haar inmiddels 15 jarig bestaan veel ervaring opgebouwd door te spelen in tal van verschillende lokaties door het hele land, zoals 013, een optreden op radio 3 bij Giel Beelen, verschillende festivals waaronder Bospop, Nirwana, Coverland, etc.

Once speelt nummers van bijna elk Pearl Jam album en wisselt deze af in een avondvullend energiek en boeiend optreden, waarbij voor ieder (diehard fan tot beginnende liefhebber) wat wils is en waardoor het publiek nooit teleurgesteld thuis zal komen.

 

Meer info:

https://www.facebook.com/once.apearljamtribute

https://www.youtube.com/watch?v=lNPtg2ZG1FY

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now